WordPress onderhoudscontract

Hosting, domeinnaam registratie en veel meer!

Het uitvoeren van WordPress onderhoud en thema & plugin updates zijn van essentieel belang voor een optimaal functionerende WordPress website. WordPress upgrades en plugin updates volgen elkaar namelijk in razend tempo op. Speciaal voor de hosting klanten van Hostmatters.nl hebben wij het WordPress Onderhoudscontract samengesteld. Professioneel onderhoud aan jouw WordPress website via ons WordPress onderhoudscontract zorgt voor een snellere, en bovenal veiligere website.

Wij doen wij ?

Wij houden voor jou in de gaten of/ en wanneer er een nieuwe updates zijn voor jouw website. Wij zorgen ervoor dat deze tijdig worden geïnstalleerd.
Wij houden ook nauwlettend in de gaten of er geen sterk verouderde themes of plugins aanwezig zijn op jouw website.

Lijstje:

  • Bijhouden en updaten van plugins en themes, die beschikbaar zijn voor ons. (Plugins en themes die betaald zijn, of outdated zijn vallen daar uiteraard buiten.)
  • Monitoring. De website komt aan de monitoring te hangen, die de website dag en nacht in de gaten zal houden voor wat betreft functioneren.
  • Verwijderen van Spam.
  • Firewall beheer.
  • Backups. Dagelijke backups, Wekelijkse offsite backups.
  • Maandelijkse scan op malware.
  • Aanbrengen van een extra laag van beveiliging “voor” het inloggen op de website.
  • En natuurlijk advies en aanbevelingen tav. van de website zelf.

WordPress opensource

WordPress is een opensource pakket, waarvoor steeds nieuwe updates uitkomen voor de veiligheid van jouw website. Jij moet dus in de gaten houden welke updates uitkomen en mogelijk deze updates installeren.
Dit kan een vervelende en tijdrovende klus zijn, waar je helemaal niet op zit te wachten.

En vanwege de grote populariteit van WordPress, is het regelmatig doelwit van kwaadwillenden die via een verouderde WordPress website (spam willen versturen, of erger nog je website willen hacken). Wij nemen graag het WordPress onderhoud uit handen.

WordPress Onderhoudscontract

Voor klanten van ons hostingplatform hebben wij een WordPress Onderhoudscontract samengesteld.
Voor € 199,– per jaar zorgen wij ervoor dat jouw website het nodige onderhoud krijgt maar vooral geen doelwit zal worden van kwaadwillende.

Stuur voor meer info een email naar info@hostmatters.nl